2015. január 13., kedd

Faldekorációra fel!


Karácsonykor több olyan képet is készítettem, amit ha kinyomtattatok és keretbe raktatok remélem szuper dekorációként szolgált akár a falon, akár egy polcon vagy komódon. Mindezeket azért is csináltam, mert egyszerűen szerelmese vagyok a képeknek és ha dekorációról van szó, akkor számomra egyértelmű, hogy elsőként ezek jutnak eszembe. Ha látok egy üres falat, azonnal beindul a fantáziám és máris egy csodás keretbe foglalt képet látok lelki szemeim előtt. A variációk száma pedig tényleg végtelen: Lehetnek családi fotók, megörökített pillanatképek, gyerekek rajzai, feliratok, esetleg csak néhány betű, különböző grafikák vagy épp a mostanában oly divatos krétatábla. Mindezeket akár variálhatjátok kedvetek szerint, ilyenkor azonban érdemes a képeket a végleges felhelyezés előtt a padlón elrendezni, hogy lássátok milyen is lesz majd a végleges kompozíció. A képeket később persze cserélgethetitek évszakok, ünnepek vagy bármilyen más tematika szerint, így egy kicsit mindig változtathattok az adott helyiség mindenkori hangulatán. 
Ami pedig talán a legfontosabb megjegyezni a fentiek kapcsán, hogy ez egyáltalán nem egy drága megoldás, hiszen kereteket már nagyon olcsón be lehet szerezni, a belevaló pedig szinte filléres kérdés. Két dolog szükségeltetik csak hozzá, jó ötlet és egy kis ízlés.
Szóval, ha van a lakásban üres falatok, ne habozzatok, lássatok neki és merjetek kreatívak lenni!


Nappaliban ízlésesen elrendezve. Nagy kedvencek a különböző grafikák és feliratok, de természetesen innen nem hiányozhatnak a családi fotók. 




Ha nem akarsz annyi képet a falra fúrni, a legegyszerűbb ha csak polcot teszel föl és arra rendezed a képeket. Így bármikor kedved támad egy kis átrendezésre, percek alatt kivitelezheted. Panel lakásban kifejezetten jó megoldás, csak a polc helyét kell kitalálnod.


Gyerekszobában is nagyon jól mutatnak a különböző grafikák és fotók. Jöhetnek kedvenc állatok, mesefigurák szép keretben, de akár a feliratok is.



Abszolút kedvenc. Szűk folyosó, ahová semmilyen bútor nem fér be, de képekkel nagyon feldobható ez a helyiség is. Nálunk ez nagyon bevált.



Az a bizonyos helyiség... innen sem hiányozhatnak. 



Hálószobában ágy fölé, mellé, komód fölé. Már csak a tökéletes képeket kell kiválasztanod.



És végül a lakások legforgalmasabb helye, a konyha. Készíthetsz egyedi faldekorációkat keretbe foglalva, nagyon jól mutatnak a különböző feliratok, konyhai grafikák, kedvenc ételfotók. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése